fbpx

Over APMP

Vereniging APMP Nederland (Association of Proposal Management Professionals) (www.apmp.nl) is de enige beroepsvereniging voor proposal, bid en tendermanagers. Zij zet zich in voor de verdere professionalisering van het vakgebied. Dit doet zij op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen te verzorgen. Maar ook door informatieve en aansprekende bijeenkomsten, congressen en webinars voor de leden te organiseren.

APMP biedt als enige in de wereld een certificeringsprogramma voor professionals die werken in een proposal omgeving. De APMP certificering is de wereldstandaard voor het hebben van aantoonbare proposal-management competenties.

APMP International werd opgericht op 14 augustus 1989 in Californië, Verenigde Staten. Zij is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan 7000 leden in ruim dertig afdelingen, van Noord Amerika tot Zuid Korea, van Noorwegen tot Zuid Afrika.

APMP NL is de Nederlandse afdeling van APMP International (www.apmp.org). Zij is in Nederland sinds 2004 actief en bestond in 2019 15 jaar.

Lid worden?

Voordelen van APMP lidmaatschap

  • Toegang tot het certificeringsprogramma dat wereldwijd erkend wordt door werkgevers en professionals als de industrie-standaard
  • Netwerk van duizenden proposal professionals van over de gehele wereld
  • Toegang tot best practices van het vakgebied, bijeengebracht in de kennisbank van APMP, de Body Of Knowledge (BOK)
  • Deelname aan conferenties, workshops, excursies en periodieke bijeenkomsten
  • Ondersteuning bij carriere ontwikkeling en toegang tot openstaande vacatures

APMP leden zijn proposal professionals op het gebied van commerciële, overheids- en wetenschappelijke wereld. Van ZZPers tot grote corporate organisaties. Zij zijn vaak werkzaam in proposal, bid, tender, contractmanagement, projectmanagement.