fbpx

Hoofdsponsor

TenderApp uit Hoevelaken is de hoofdsponsor van deze editie van het APMP NL congres

Over TenderApp

Grip op je tenderproces!

De toegang tot informatie vergroot je kennis. Kennis om het tenderproces te beïnvloeden en aanbiedingen optimaal voor te bereiden. Het resultaat? Succesvol(ler) tender management.

TenderApp biedt je de sleutel tot alle informatie over openbare aanbestedingen én de tools om je grip op het totale tenderproces te vergroten. TenderApp helpt je om: tijd te besparen, je score te verhogen, je inzicht te geven en je invloed te vergroten. Zie voor meer info: https://www.tender.app

 

 

Sponsors

Deze organisaties zorgen voor de onmisbare brede basis onder het congres

logo-appalti
Over Appalti

Over ons
Appalti is hèt commercieel expertise bureau in de B-to-B. Met de perfecte aanvliegroute zorgen wij dat uw organisatie de juiste passende opdrachtgevers krijgt.

Vanuit onze visie – waarin wij processen, tools, content en mensen in lijn brengen – helpen wij u om de juiste positie in te nemen om uw rendement structureel te verhogen.

Met onze bewezen Appalti-methode creëren wij onderscheidend vermogen en realiseren aantoonbare effecten op efficiëntie, omzet en uw marge.

Onze propositie
Wij bieden integrale oplossingen met aandacht voor structuur, cultuur, plezier en energie voor uw commerciële vraagstukken. Onderdelen van onze propositie zijn ondersteuning bij offerte en aanbestedingen met onze bid-professionals, Offertetooling, Ideale Klant Profiel, de Appalti Blended Learning Sales Academie, Het Gouden Jaar Salesproces en onze Flexibele Salesprofessionals.

De Appalti belofte

  • U krijgt oprecht advies gebaseerd op onze ervaring en inzichten
  • U krijgt blijvend een optimale en unieke dienstverlening door onze doorontwikkeling van
    tools en baanbrekende oplossingen
  • U krijgt altijd creatieve oplossingen aangeboden – U krijgt voorafgaand aan de samenwerking een onderbouwde berekening van het
    rendement op uw investering
  • U krijgt een partner die het werk met passie en plezier uitvoert

Ook geïnteresseerd in samenwerking met APMP?