Sprekers

Marcel Hazeleger

@

Frans Smit

Frans is senior inspecteur bij de Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed.  De inspectie houdt onder andere toezicht op de (digitale) informatie van de centrale overheid. De Inspectie controleert de registratie, toegankelijkheid, opslag, selectie en vernietiging van overheidsinformatie van meer dan 350 organisaties. Ook inspecteert de Inspectie of overheidsinformatie die bewaard moet blijven op de juiste manier naar de openbare archieven gaan.

Frans geeft gastcolleges aan de Universiteit van Amsterdam, is docent van Hogeschool van Amsterdam en publiceert regelmatig over het vakgebied.

Marrije Schaake

Marrije is sinds 1999 zakelijker leider, informatie-architect en projectmanager bij Eend. Eend verbetert de online dienstverlening van organisaties in de publieke sector. Daar moeten we namelijk allemaal gebruik van maken, en dat kan veel vriendelijker en veel minder frustrerend.

Door middel van goed onderzoek en slim ontwerp zorgt dit kleine bedrijf uit Utrecht voor verbeteringen bij grote klanten die iedereen kent.

Marrije spreekt bij evenementen en schrijft regelmatig artikelen.

Toine Simons

Toine Simons is strategisch sales specialist. Hij heeft in 1990 de Consultative Selling Methode vanuit de USA naar Nederland gehaald. Hij heeft de oorspronkelijke methode doorontwikkeld tot een ‘salesstrategie’ voor dienstverleners die de waarde van hun propositie effectief aan moeten tonen. 

Zorg dat je uitgerust naar deze presentatie komt. Toine presenteert razendsnel en zet aan tot nieuwe denkbeelden. Dat doet hij vlijmscherp en met humor, waarbij hij de confrontatie niet uit de weg gaat.

Zijn visie op sales is gebaseerd op het beïnvloeden van besluitvormingsprocessen en het realiseren van ‘Co-Kwalificatie’ om de toegevoegde waarde goed aan te kunnen tonen.

Antoinette Vriend

Antoinette Vriend is kennispartner en trainer bij E-proQure, kennisplatform voor inkoopdigitalisering. Daarnaast is zij zelfstandig interim manager en coach bij Omnifocus Best Practice Solutions, redactielid en auteur bij SDU VIND Inkoop en Aanbesteden en examinator bij de Bachelor en Master FM op Saxion Hogeschool.

Haar passie is bedrijven en overheden te helpen bij de transformatie en digitalisering van inkoopprocessen om meer waarde te creëren. Transformatie betekent voor haar het zoeken naar de juiste balans tussen mensen (people), aarde (planet) en winst (profit) met inzet van de menselijke factor om waarde te creëren met duurzaam resultaat. Dit altijd met oog voor de relevante context (Omni) en met Focus op de organisatiedoelstellingen.

Digitalisering is inmiddels een must voor iedere moderne inkoper en een belangrijke driver voor inkoopprofessionalisering. Kennisdeling over e-Procurement en het ontwikkelen van vaardigheden van jonge en ervaren inkopers levert aan deze ontwikkeling een belangrijke bijdrage. Dit is waarom Antoinette E-proQure heeft opgericht.

Mirjam Pels

@

Josien Tiehuis

@

Ireen Boon

@

Annemarie Buijsse
Piet Tops
Arjo Bunnik

@